** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Žáci nestačili na Jevany, rozhodli dva hattricky.

Zápas započal pro partu pana Duška velmi smolně, již v 8. minutě inkasovali z kopaček domácího Patočky, kdy se po nešťastném odrazu lhoteckého hráče dostal až k Patočkovi a ten se nemýlil. Bohužel, do první čtvrt hodiny Jevany zdvojnásobily své vedení, tentokrát po penaltě kapitána Čechráka. I přes nelichotivé skóre se Lhota soupeře nezalekla a ve většině hry stačila s ním držet krok.

Druhý poločas už byla znát herní převaha Jevan. Již po změně stran se opět prosadil Patočka – 3:0. Dvě minuty po třetím gólů se mohli domácí radovat ze čtvrtého, střelcem se stal kapitán Čechrák a radoval se ze svého druhého gólu v utkání. Naši žáci se nenechali zahanbit, ve 45. minutě alespoň snížil na 1:4 lhotecký Roštáš. Poté začala “přetahovaná“ o hattrick mezi Čechrákem a Patočkou, z tohoto minisouboje vzešel jako vítěz právě kapitán Čechrák. Ten dokonal ve 48. minutě nepopulární bůr a zároveň svým třetím gólem v utkání rozesmutnil lhoteckou skvadru. Čechrák však neměl gólů dost, tři minuty před posledním hvizdem si převzal míč a svou silnější nohou zavěsil do sítě – 6:1. Patočka však nemusel smutnit, v poslední minutě i on zkompletoval svůj hattrick a i díky tomu si naši žáci odvezli z Jevan krutou prohru 7:1.

Do zápasu nastoupili:
Vít, Linhart, Jaborský, Hampl (K), Herda, Mejstřík, Šárová, Viltová, Dostálová, V. Vlk, Vojtíšek, Roštáš a Partika

Hráno: 7+1 (2x35)
ŽK: žádná
ČK: žádná
Počet diváků: 50

Jak hodnotí utkání trenér našich žáků pan Karel Dušek?
„Utkání jsme sice prohráli, ale i tak musím hráče pochválit za nasazení a plnění pokynů. První poločas byl z naší strany velice dobrý, soupeři jsme stačili ve většině hry. Ve druhém poločase se už projevila více hra domácích, kteří měli ve svém kádru většinu starších hráčů na rozdíl od našeho mladého mužstva. Utkání jsme krásnou brankou korigovali na 4:1, ale z dalších náznaků jsme už nic nevymysleli. Na konci utkání se na našich hráčích projevil nedostatek sil. Do posledního utkání a také hlavně přes zimu musíme potrénovat a zlepšit koncovku.“

Děkujeme Jevanům za cennou zkušenost a přejeme jim do dalších zápasů hodně štěstí!

V posledním utkání podzimní části se naši žáci první listopadovou sobotu střetnou s Konárovicemi. Výkop je v 10 hodin.

(c)2014 Wendy