** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Naši žáci se v posledním utkání podzimu rozloučili vysokou prohrou 0:8. Přezimují tak na posledním místě.

Lhotečtí neměli vůbec dobrý vstup do zápasu. Po patnácti minutách prohrávali už 0:3. Domácí si chtěli alespoň zapsat cenný zásah do konce prvního poločasu, avšak na nic než na střely do brankáře či vysoko nad bránu se nezmohli. Naopak ještě inkasovali dvě branky, a tak se šlo do kabin za stavu 5:0 pro Konárovice.

Po poločasové promluvě v kabinách a vyjasnění si pár názorů, započala druhá půle. Lhota dokázala vyrovnat hru, ale nebylo jim přáno. Šance si vytvořili, ale nebyly proměněny. A to je mohlo ještě více mrzet, jelikož soupeř přidal další hřebíček do rakve. Ve druhém poločase se prosadili třikrát. V duelu se hned čtyřikrát prosadil hostující Kukal. Utkání skončilo výhrou Konárovic 8:0.

Do zápasu nastoupili:
Vít, Fišer, Linhart, Jaborský, Hampl (K), Herda, Mejstřík, Šárová, Viltová, Dostálová, V. Vlk, F. Vlk, Vojtíšek, Roštáš a Partika

Hráno: 7+1 (2x35)
ŽK: žádná
ČK: žádná
Počet diváků: 15

Co říká na nepovedené utkání trenér?
„Bohužel opět jsme prohráli, ale horší, než prohra je neplnění pokynů trenérů. A k tomu, když se přidá chování hráčů mezi sebou a k soupeři, tak z toho nikdy nebude slušný výkon na hřišti. Bohužel, tyto výkony máme jak na houpačce. Na tyto a další problémy se musíme zaměřit v zimní přestávce, a hlavně musí hráči pořádně potrénovat, aby nabrali fyzickou i herní kondici,“ zhodnotil Karel Dušek.

A co by popřál do následujících měsíců?
„Jinak si musíme přát, že jaro pro naše hráče bude více úspěšné než podzim, ve kterém jsme získali pouhý jeden bod. Jinak všem hráčům, rodičům, a i příznivcům lhoteckého fotbalu přeji šťastné a veselé Vánoce. A to nejdůležitější do nového roku – hodně zdraví!“

Děkujeme hráčům, trenérům a funkcionářům našeho klubu za tento ročník. Budeme se na Vás těšit v novém roce a zároveň přejeme jen to nejlepší!

(c)2014 Wendy