** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Žáci, i přes velice dobrý výkon, nestačili na tým z Dobrého Pole. Rozhodl druhý poločas.

 

Záchranářský souboj – i tak by se dalo nazvat sobotní utkání. Naši žáci, kteří ztráceli právě na jejich sobotního soupeře pět bodů, vstoupili do utkání aktivně. I když některé šance byli zmařeny nepřesností či dobrým kvalitám brankáře Dobrého Pole, tak Lhota byla lepším týmem na hřišti. Bohužel, fotbal se hraje na góly a ty žáci nedali, naopak soupeř brejkem otevřel skóre ve 20. minutě. Za stavu 1:0 pro hosty se šlo i do kabin.

Druhý poločas započal a „lhotečtí jestřábi“ vlétli na Dobré Pole. Šance si tvořily, ale neproměňovaly. Byl to opravdový boj posledního a předposledního, nikdo nechtěl prohrát jediný souboj. Avšak prohraným soubojem dal domácí hráč možnost zakončit útočníkovi Dobrého Pole. Ten neváhal a dal svému týmu již dvougólové vedení. Bohužel ten samý hráč ke konci utkání pečetil výhru Dobrého Pole – 0:3.

Do zápasu nastoupili:
Vít, Fišer (K), Linhart, Jaborský, Hampl, Mejstřík, Šárová, Viltová, Dostálová, V. Vlk, F. Vlk, Málek, Roštáš a Partika

Rozhodčí: Tomáš Kalva
Počet diváků: 35
Hráno: 7+1

Pozápasový komentář trenéra Karla Duška:
,,V sobotu jsme hostili družstvo z Dobrého Pole. Naši hráči i přes velkou snahu v prvním poločase na hosty nestačili a prohráli první půli o gól 0:1. Do druhého poločasu jsme nastoupili ještě s větší chutí utkání otočit. Byli jsme i lepší, ale gól přes šance, které jsme si vytvořili, se nám nepodařilo vstřelit. Za to soupeř byl efektivní a z mála vytěžil dva góly. I přes prohru musím mužstvo pochválit za snahu a plnění daných úkolů.“

Další utkání hrají žáci v Jevanech. Utkání naplánováno na neděli 29. října od 9:00. Držme jim palce!

(c)2014 Wendy