** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Lhotečtí žáci doma krutě narazili, na domácí půdě padli s celkem z Kouřimi vysoko, 6:1.

Utkání hrané v sobotním dopoledni na domácím hřišti se nevyvíjelo podle lhoteckých představ. Již v 6. minutě se vedení ujali hosté z Kouřimi, z gólu se mohl radovat Ondřej Kubát. Na to naši žáci dobře zareagovali, když v 10. minutě srovnal Erik Málek. Avšak o pár minut déle se znovu ozval útočník Kubát, když poslal ranou za záda lhoteckého gólmana Víta další gól a tím i upravil stav na 2:1 pro hosty. Pár minut před poločasem bylo našim hráčům ještě hůře, útočník Kubát si převzal míč od spoluhráče a dokonal hattrick. Stav prvního poločasu byl tedy 3:1 pro kouřimský celek.

Druhý poločas nezačal vůbec dobře – po dvou minutách vstřelil 4. gól Martin Čech. Do konce utkání přidala Kouřim ještě dva góly do lhotecké svatyně, a utkání tak skončilo výsledkem 1:6 z pohledu domácích.

 

Sestava J. Lhoty:
Vít – Málek, Fišer, Linhart (K) – Jaborský, Hampl, Mejstřík – Herda
Na lavičce:
Šárová, Viltová, Dostálová, V. Vlk, F. Vlk, Vojtíšek, Roštáš a Partika

Zhodnocení utkání trenéra Karla Duška:
,,Dnešní domácí utkání proti Kouřimi našim hráčům vůbec výsledkově a ani herně nevyšlo. Proti zápasu z minulého týdne se stejným soupeřem, tentokrát v Kouřimi, se dnes naši hráči nedostali do tempa. Bohužel malý světlejší záblesk na začátku utkání je málo, aby hra a výsledek dopadli jinak. Naši se musí ve všech herních činnostech výrazně zlepšit a pak se snad výsledky, a hlavně hra, dostaví. Doufejme, že příští utkání dopadne lépe.“

Příští zápas hrají žáci znovu doma, tentokrát s týmem z Dobrého Pole. Dočká se lhotecká družina prvního vítězství? Přijďte se podívat v sobotu (21. října) v 10 hodin!

(c)2014 Wendy