** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Dorostence čeká těžké utkání na půdě Českého Brodu. Ten ještě neztratil ani bod. Dokáže Lhota překvapit?

Český Brod, který minulou sezónu dominoval v nejnižší dorostenecké soutěži, se nyní vyhřívá na výslunní. Za jedenáct zápasů dokázali vstřelit 72 gólů, průměr na jeden zápas je tedy šest až sedm gólů. Zní to jako sci-fi, ale je to tak. S jedinou Lhotou a Zručí zatím nehráli, zbylé týmy porazili. Některé rozebrali kousek po kousíčku a vstřelili jim větší počet branek, např. dali šestnáct gólů Ostré, jedenáct gólů Krakovanům či deset branek Radimi. Naopak s některými týmy se trápili, Radošovice si odnesli prohru pouze 0:2. S Velimí či Čelákovicemi měli také starosti, obě mužstva porazila v dramatických zápasech o gól – 4:3. Posledním týmem, na kterém si Český Brod potvrdil svou formu, byla Kutná Hora. Ta si ze zápasu odnesla prohru 1:5.

Lhota se propadá tabulkou, po prohře s Velkým Osekem klesla na předposlední místo tabulky. Na poslední Krakovany má Lhota rezervu pěti bodů.

Zápas se odehraje v Českém Brodě. Přijeďte v neděli 5. listopadu podpořit naše dorostence do Českého Brodu. Výkop je v 9:30.


(c)2014 Wendy