** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Naši dorostenci podlehli Velkému Oseku 1:4. Rozhodl hattrickem Hampl.

Do utkání naši fotbalisté vlétli opravdu motivovaní a odhodlaní, jejich první šance přišla ve 2. minutě. Úprk domácího Jakuba Hofierky z levé strany však skončil pouze na boční síti. Co však neskončilo na boční síti byla šance Oseku. V 6. minutě přízemním centrem, který prošel až na značku pokutového kopu, našel Novák zakončujícího a skórujícího Košku, který ranou o břevno dal svému týmu vedení. V 11. minutě stálo na lhotecké straně velký kus štěstí. Svou hlavičkou z hranice malého vápna vystrašil všechny lhotecké příznivce, orazítkoval pravou tyč lhotecké brány. V 18. minutě se však měnilo skóre. Centr z pravé strany, který prošel celým vápnem a na zadní tyči zakončoval svým prvním gólem v zápase Hampl. O deset minut později se však dočkali i domácí nadšenci. Střelou slabší nohou z hranice vápna prověřil oseckého gólmana nejdříve Senohrábek, jeho střela mířila do horního rohu brány, ale brankář předvedl krásný zákrok. Následující roh zakončil nepřesnou hlavičkou Hanes, i možná díky tomu však mohli naši dorostenci slavit z následující situace. Špatnou rozehrávku od brány vypíchl domácí Dohanič a ranou k tyči oživil naděje lhoteckých. Osek však tuto chybu odčinil, kdy si vzal dvougólový rozdíl zpět. Samostatný únik Nováka ještě stačil reflexivním zákrokem chytit Hála, míč se odrazil před dobíhajícího Hampla a ten se zapsal do zápisu utkání podruhé. Za stavu 3:1 pro Velký Osek se odcházelo do kabin.

Do druhého poločasu nastoupili naši fotbalisté motivovaní, místo motivace přišla demotivace. Po minutě druhého poločasu Osek přidal čtvrtou branku. Průnikovou přihrávkou mezi našimi obránci vyzval k zakončení Nováka jeden z oseckých záložníků. Novák však místo zakončení volil přihrávku před prázdnou bránu. To dokázal vystihnout náš obránce, avšak nedokázal odkopnout míč do bezpečnějších končin, míč od něho vypíchl opět Hampl a ten ranou k levé tyči dokonal hattrick. Ve zbytku utkání se začalo jiskřit. Jelikož se utkání ubíralo jiným směrem, rozhodl se rozhodčí ukončit utkání.

Sestava:
Hála (K) – Karban, Louman, Topinka – J. Hofierka, Záhora, Rezler, Senohrábek, Věříš – Hanes, Zmátlo
Na lavičce:
Vávra, Janáček, M. Hofierka, Dohanič a Bourek

ŽK: Louman (62.), Rezler (82.) – Hampl (62.), Novák (64.), Perl (89.)
ČK: žádná
Rozhodčí: Šimon Pipek
Počet diváků: 35

Co říká na zápas vedoucí Lubomír Fejt starší?
„Upřímně nás čeká přes zimní přestávku hodně práce. Ať už v kombinaci, zakončení či kondici. Dnes nám bohužel chyběla mezihra a bylo to hodně vidět. Pokusíme se podat proti dalším soupeřům co nejlepší výkon, ale všichni víme, že to budou těžká utkání.“

Děkujeme Velkému Oseku za utkání, ale jejich chování ať už na hřišti či mimo něj nemělo s fair-play nic společného.

 

Příštím soupeřem našeho dorostu bude lídr soutěže z Českého Brodu. Poslední venkovní utkání dorost odehraje v neděli 5. listopadu od 9:30 v Českém Brodě.

(c)2014 Wendy