** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Dorostenci prohráli na půdě Českého Brodu. Rozhodl hattrickem Blecha.


Utkání se od prvních minut neslo v přátelském duchu. Český Brod převzal otěže zápasu a určoval tempo. Lhota hrála v bloku a těžila z protiútoků. První branku viděli fanoušci v 16. minutě. Blecha si navedl míč na střed a ranou k tyči dal českobrodským vedení 1:0. Poté se vyznamenal několika zákroky lhotecký gólman Hála. Nebýt jeho, bylo by to ve dvacáté minutě určitě více než jen o jeden gól. Avšak na střelu ve 25. minutě byl krátký i Hála. Po centru z pravé strany na zadní tyči zavíral opět Blecha a z voleje napálil míč do brány – 2:0. Za takového stavu se zároveň odcházelo do kabin.

V druhém poločase se hra vyrovnala, a to i díky lehce blátivému hřišti. To nevyhovovalo domácím, kteří chtěli tvořit a hrát kombinační fotbal. Domácím se povedlo skórovat až po dvaceti minutách druhé půle. Po rohovém kopu se nejvýše vyšplhal dvougólový Blecha a hlavou vsítil hattrick. O pět minut později se také prosadil Černý a bylo to 4:0. Lhotečtí pouze v 72. a 79. minutě korigovali. Utkání tak skončilo 4:2 pro Český Brod.

Sestava:
Hála (K) – Karban, Louman, Topinka – J. Hofierka, Záhora, Rezler, Věříš, Zmátlo – Senohrábek, Dohanič
Na lavičce:
Vávra, Janáček, M. Hofierka, Hanes a Bourek

ŽK: Částka (72.) – Rezler (33.)
ČK: žádná
Rozhodčí: Petr Benák
Počet diváků: 30

Co by vytkl vedoucí týmu?
„Musím kluky pochválit za jejich snahu. Dnes jsme hráli, za mě s nejlepším týmem soutěže a jsou právem na vršku. Kluci to nezabalili a byli odměněni dvěma čestnými zásahy. Abych pravdu řekl, dost nám pomohl terén, který nebyl zrovna v nejlepší kondici. I ten nám pomohl k dobrému výkonu, soupeř měl problémy tvořit a hrát rychlý fotbal, to nám vyhovovalo. Doufám, že na tento výkon navážeme,“ prohlásil Lubomír Fejt st.

Děkujeme Českému Brodu za zápas a přejeme mnoho bodů do tabulky!

Své poslední utkání odehraje dorost doma proti Čelákovicím. Hracím termínem je neděle 12. listopadu od 9:30.

(c)2014 Wendy