** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Soupeřem rezervy bude aktuálně šestý tým soutěže, tým ze Třech Dvor. Dokáže mužstvo Radka Patočky navázat na tři předešlá vítězná utkání?

Dvacet bodů, čtyřiačtyřicet vstřelených branek a šestá příčka. Tři Dvory se nyní nachází na krásné šesté pozici, avšak musíme dodat, že je čeká ještě dohrávka ve Velkém Oseku. Takže ve hře je pro Tři Dvory i pozice třetí, ta však v případě vítězství v zápase se Lhotou, tak i Osekem. Jedno je však jisté, pod devátou pozici spadnout nemohou. Sice si říkáte, že těch čtyřicet čtyři branek by Tři Dvory mělo vyhoupnout výše, ale z těchto branek jich dvanáct nasázeli rezervě Krakovanům, dále sedm rezervě Štítar a šest branek vstřelili na hřišti v Žíželicích. Podtrženo, sečteno – více jak polovinu z celkového počtu vstřelených branek vstřelili týmům z konce, ne-li úplného konce tabulky. Lhotecká obrana si však bude muset poradit s nejlepším střelcem celé soutěže. Jiří Fila má na svém kontě úctyhodných třináct zásahů.

Lhotecká rezerva se díky nahraným dvaceti dvěma bodům vyhřívá na čtvrtém místě. V případě vítězství, a ztráty Nebovid, by se mohlo B-mužstvo posunout na bronzovou příčku. Naopak, v případě výher týmů pod nimi a nedělní prohry se může propadnout až na sedmou pozici.

Utkání se bude hrát netradičně v sobotu (11. listopadu) od 14:00. Budeme se na Vás těšit ve Třech Dvorech!


(c)2014 Wendy