** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

B-tým dokázal ukořistit tři body a posunul se na čtvrté místo tabulky. Po gólech Černého, Karbana a Krupky se rezerva loučila s domácími fanoušky vítězstvím 3:1.

Utkání začalo velice aktivně ze strany Lhoty. Již v první minutě mohl po krásném centru Týmy otevřít hlavou skóre na zadní tyči nabíhající Karban. Ten však nedosáhl. Další zajímavá situace nastala o pár vteřin později. Kdy se ve vápně elegantní otočkou uvolnil Černý a přízemní střelou do protipohybu brankáře překvapil všechny příznivce dobré kopané. Gólman reflexívním zákrokem stačil tuto střelu zneškodnit. V 7. minutě stála štěstěna na straně Konárovic. Z přímého kopu, pár metrů za hranicí velkého vápna, orazítkoval Kureš břevno a následnou dorážku již dokázala defenziva Konárovic odklidit do bezpečí. Poté přišla velká chvíle Černého, po skvělé individuální akci Týmy, který se mrštně otočil okolo bránícího beka a poté přesně nacentroval, si míč našel právě Černý, který ho usměrnil hlavou za záda gólmana hostí. Václav Černý tak “pokřtil“ své nové kopačky. O pár minut se připomenuly také hosté. Centrem z levé strany našel Pešta Špinku, který prostřelil lhoteckého gólmana Málka a srovnal tak na 1:1. A soupeř měl po vyrovnávacím gólu další šanci. Totožná akce, avšak autorem střely byl Vyčítal, ten však na Málka nevyzrál. Těsně před poločasem byl rozhodčím nařízen pokutový kop pro domácí. Černý odmítl zahrávání a míč si tak vzal hrající gólman Karban. Tvrdou ranou k levé tyči upravil poločasové skóre.

Druhý poločas začal sérií rohů před branou týmu z Konárovic. Bohužel, ani jeden roh nebyl zužitkován k navýšení vedení. Poté se ale ozval střelec Krupka. Po rohovém kopu se jednomu z hráčů Konárovic nepovedl odkop a svou chybou připravil šanci pro Krupku, který se nemýlil a poslal míč do pravého dolního růžku – 3:1! Po třetím gólu se tempo hry zpomalilo. Lhota se zatáhla a hrála na rychlé protiútoky. Ve zbytku utkání se nic kromě pár střel do vesmírných výšin, ať už nad bránu Lhoty, tak bránu Konárovic, nestalo. Lhota se díky této výhře posunula na čtvrté místo tabulky. Konárovice naopak spadly na desátou příčku.

Sestava:
Málek – L. Soukup (K), V. Soukup, Hojda – L. Týma, Čáslavský, Procházka, Kureš, Černý – Karban, Heres
Na lavičce:
Fejt, Kopecký, Rozumný a Krupka

ŽK: Kureš (89.) – Vyčítal (29.), Plachý (29.)
ČK: žádná
Rozhodčí: Roman Pikner
Počet diváků: 40

Děkujeme soupeři za kvalitní duel a přejeme vše nejlepší do dalších fází soutěže!

Náš B-tým své poslední podzimní utkání odehraje netradičně v sobotu (11. listopadu). Hrát se bude ve Třech Dvorech od 14:00.

(c)2014 Wendy