** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Rezerva se loučí s podzimní částí prohrou. Ve Třech Dvorech padli po gólu Stempáka 0:1.

Poslední podzimní zápas našeho B-týmu nezapočal podle lhoteckých představ. Tři Dvory ze začátku utkání měly možnost zahrávání přímého kopu z levé strany pár metrů za hranicí velkého vápna. Po centru na zadní tyč zakončoval jeden z třídvorských fotbalistů vysoko nad branku. Poté začala úřadovat lhotecká ofenziva. V 15. minutě se střelou prezentoval Karban, jeho rána zpoza pokutového území zamířila těsně vedle branky třídvorského brankáře Dvořáka. O pár minut později zakončoval také před hranicí vápna Kureš, avšak slabou přízemní střelu s ledovým klidem chytil Dvořák. Následně díky špatně zahranému rohovému kopu domácích započal lhotecký úprk na bránu Dvořáka. Rychlý protiútok čtyř lhoteckých na dva domácí fotbalisty však zhatil nepovedenou nahrávkou Kopecký. Na to domácí zareagovali nejlépe jak mohli. Pár minut před poločasem se prezentoval ranou Stempák, jeho ránu lehce tečoval jeden ze lhoteckých obránců do protipohybu gólmana Málka. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Do druhého poločasu lhotečtí vstoupili s pár změnami v sestavě. První větší šanci druhé půle měla Lhota. V 55. minutě vystřelil Fejt svou silnější nohou. Jeho střelu však dokázal alespoň zmírnit třídvorský kapitán Novák, a i díky tomu ji poté chytil Dvořák. Další šance přišla ze strany domácích, přímý kop cca dva metry před pokutovým územím si vzal na exekuci, nejlepší střelec soutěže, Fila. Jeho projektil však letěl metr vedle od levé tyče Málkovy brány. Kromě dešťových kapek padali i šance lhoteckých, další šanci měl na kopačkách Rozumný, jeho rána před vápnem neměla gólové parametry. Poté měli lhotečtí možnost zahrávaní standartní situace. K rozehrání se postavil Kureš, centrem našel Čáslavského. Ten dokázal hlavou procedit míč do brány. Avšak gólovou radost mu překazil zvednutý praporek od pomezního – ofsajd. Ke konci utkání dokázala obrana domácích zblokovat jak střelu Fejta, tak i Karbana a Rezlera. Rezerva tak padla 0:1.

Sestava:
Málek – L. Soukup (K), Dvořák, Lochman – Rozumný, Čáslavský, Černý, Kureš, Kopecký – Hojda, Karban
Na lavičce:
Fejt, Rezler a O. Záhora

ŽK: Novák (7.), Fila (42.), Sýkora (77.) – L. Soukup (6.)
ČK: žádná
Rozhodčí: Jiří Sedláček
Počet diváků: 60

Děkujeme soupeři za kvalitní utkání!

Lhota přezimuje na 7. místě. Na svém kontě má dvaadvacet bodů. Na druhé místo ztrácí sedm bodů, na první třináct. Jarní část soutěže startuje koncem března roku 2024. Budeme Vás včas o všem informovat.

 

Děkujeme za podporu. Budeme se na Vás těšit v novém roce a zároveň přejeme klidné prožití vánočních svátků a úspěšný vstup do nového roku!

(c)2014 Wendy