** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Náš B-tým jede ztvrdit domácí výhru nad Veltruby do Bečvár, které již pět zápasů nezažili pocit prohry. Dokáže Lhota zastavit rozjetý vlak?

Bečváry budou další zastávkou našeho B-týmu. Soupeř se může pyšnit pěti zápasovou sérií bez ztráty bodu. Po prohře ve Veltrubech (6:2) se rozjel vlak, který může zastavit právě naše rezerva. Zpočátku sezóny se Bečvárům nedařilo, drtivá prohra v prvním kole v Nebovidech (7:0) a hned v následujícím kole další prohra, tentokrát se Sendražicemi (2:7), nepřidala týmu moc sebevědomí. První dvě kola jeli odčinit do Žíželic, kde se radovali z vítězství 4:2. Ale poté opět nelichotivé výsledky – domácí prohra s Veletovem (1:3) a již zmiňovaný zájezd do Veltrub (6:2) odsunuli Bečváry do nižších pater tabulky. Ale jak bylo zmíněno, po prohře ve Veltrubech se nastartovala mašina, která vypadá, že nemá v plánu zastavovat. Lehká výhra v Krakovanech (0:5), domácí vydřené vítězství s Konárovicemi (2:1), gólová přestřelka ve Třech Dvorech (3:5), vybojované domácí tři body se Starým Kolínem (4:2) a šťastné vítězství nad rezervou Velkého Oseku – tyto zápasy vystřelily Bečváry do horní poloviny tabulky, konkrétně na současné 5. místo. Pouhé horší skóre je odsunulo na pátou pozici. Na duo hráčů Černý a Kšírl bude muset naše obrana být více zaměřená, Černý je nejlepším střelcem týmu s pěti góly a druhý jmenovaný má o pouhý gól méně.

Naše B-mužstvo ztrácí na Bečváry jen dva body, nacházíme se na devátém místě. V případě výhry by se Bečváry dostali pod Lhotu.

Přijeďte v neděli do Bečvár podpořit naše fotbalisty. Uvidíme se v neděli 29. října ve 14:30 na hřišti v Bečvárech. Budeme se těšit!

(c)2014 Wendy