** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Zájezd do Veletova skončil se špatným koncem, rozhodl dvěma góly Adamec. Rezerva Lhoty padla 0:3.

Začátek zápasu se nesl v poklidném duchu. První šanci si připravili hráči Veletova. Centr z pravé strany si našel Adamec, avšak střelou z voleje ohrozil pouze stromy za bránou. Ale jeho další šance byla mnohem zajímavější. Střelou otřenou o břevno vystrašil lhoteckého brankáře Málka. Na to J. Lhota dokázala odpovědět. Na straně si narazila dvojice Fejt – Hojda, první jmenovaný si převzal míč do středu hřiště a ranou doprostřed brány pouze rozcvičil veletovského gólmana. Veletov pak přebral otěže utkání, kombinoval a určoval tempo. Měl sérii rohů, kdy jeden zužitkoval ke svému vedení. Přetažený rohový kop ještě defenziva Lhoty dokázala odvrátit na hranici vápna, domácí obránce chtěl vystřelit z voleje, avšak nepovedenou křižnou střelou našel kapitána Adamce číhajícího na malém vápně – ten zakončil do protipohybu gólmana a dal svému týmu vedení. Lhotecký útok se trápil, když už si dokázal vytvořit šanci, tak zakončení nebylo přesné.

Do druhého poločasu vstoupil Veletov snově. Už po minutě zdvojnásobil své vedení. Nepovedený odkop brankáře Málka si zpracoval pravý záložník Sýkora, a dlouhým centrem přes celou šířku pokutového území našel nehlídaného Jana Gráfa – 2:0.  O minutu později mohlo být ještě více veselo na veletovském hřišti pro domácí fanoušky – odražený míč si Adamec zpracoval na prsa, a křižnou střelou z voleje orazítkoval tyč. Brankář Málek svou chybu několikrát napravil, když zneškodnil střelu Dunky, Sýkory a Adamce. Bohužel, ztráta ve středu hřiště a nahrávka za lhoteckou obranu na prchajícího Adamce neznamenala pro Lhotu nic dobrého. Osamocený Adamec obešel Málka a proměnil svůj nájezd. Utkání s přibývajícími minutami ztrácelo určité tempo zápasu, konec zápasu tak byl vysvobozením pro lhotecké hráče.

Sestava:
Málek – Lochman, V. Soukup, Kostelecký – Fejt, Kureš (K), Procházka, Týma, Heres – Hojda, Kopecký
Lavička:
L. Soukup, Rezler, O. Záhora

ŽK: X - L. Týma (44.), O. Záhora (67.), A. Hojda (70.)
Rozhodčí: Jiří Sedláček
Počet diváků: 50

Děkujeme týmu z Veletova za zápas a dobré zázemí, a přejeme vše nejlepší do dalších zápasů!

Dalším soupeřem rezervy Jestřabí Lhoty budou Veltruby. Zápas se odehraje ve lhoteckém sportovním areálu v neděli, tentokrát již od 12:30.

(c)2014 Wendy