** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

B-tým se pokusí napravit nepovedené domácí utkání s celkem Žíželic, kdy se celý zápas trápil, a nakonec po pokutových kopech bral ze zápasu pouze bod. Šanci bude mít ve Veletově.

Souboj sousedů. I tak by se dal nazvat tento duel. Nováček soutěže, který se nachází na 6. místě tabulky, vyzve právě svého souseda ze 7. místa – Jestřabí Lhotu. Veletov z posledních třech utkání vždy bral plný počet bodů, nejdříve jel pro výhru do Žíželic, poté doma porazil Starý Kolín a naposledy vyhrál na horké půdě rezervy Velkého Oseku v poměru 3:1. Z osmi zápasů si Veletov 4krát odvážel 3 body, ale také byl i 4krát poražen, z toho 2krát na pokutové kopy, oba zápasy mu vynesly cenný bod. Nejlepším střelcem týmu je Josef Adamec (7 gólů), který zároveň přivádí mužstvo na hřiště jako kapitán. Avšak za zmínku stojí říct, že kapitán Adamec je i jedním z nejtrestanějších hráčů soutěže, z osmi duelů uviděl každý druhý zápas žlutou kartu.

B-mužstvo je aktuálně na 7. pozici v tabulce s 13 body, rozdílem jediného bodu za zády právě nedělnímu soupeři.

Pokud byste nevěděli, co dělat v nedělní odpoledne, přijeďte podpořit naši Lhoteckou rezervu do Veletova. Zápas začíná v 15:30. Budeme se na Vás těšit!

(c)2014 Wendy