** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Po několika měsíční pauze se na lhoteckém hřišti opět objeví místní fotbal. Prvním utkáním bude třaskavé derby našeho B-týmu s velkooseckou rezervou. Dále se můžeme těšit na první soutěžní zápas našeho hlavního týmu, kde půjde o hodně. Do Lhoty přijedou Plaňany, které se nachází v podobných patrech tabulky. Víkend uzavře venkovní zápas dorostu v Pečkách.



24. 3. 2024 - neděle


9:00 - AFK Pečky vs. Dorost
Rozhodčí: Matyáš Starý
- AFK Pečky: 4. místo - 26 bodů
- Lhota: 13. místo - 7 bodů


12:00 - B-tým vs. FK Viktorie Velký Osek B 
Na začátek druhé poloviny soutěže diváci uvidí velezajímavý duel - derby. Naše rezerva v zimní pauze tvrdě trénovala, a to i s novými tvářemi v kádru. Dále odehrál přátelské utkání v Sánech. Tam padl 3:4. 
Naopak Velký Osek zažil zřejmě povedenější přestávku. Velkoosecký klub byl totiž vyhlášen nejoblíbenějším týmem v kolínském okrese za rok 2023. Také do svých řad přivedl staronovou posilu - z Kolína se vrátil Ondřej Sodoma, mladší z bratrů Sodomů.
Poslední vzájemné utkání dopadl lépe pro Lhotu. Ve Velkém Oseku naše rezerva vyválčila vítězství 2:1. Tabulkově je mužstvo z Oseka o 11 bodů níže než Lhota. Lhota přezimovala na 8. místě, Osek na 11. místě.
První domácí utkání nového roku se hraje v neděli od 12:00. na starosti ho má Ondřej Pluhař.


15:00 - A-tým vs. TJ Sokol Plaňany
Premiéru v novém roce zažije náš A-tým o pár hodin déle než B-tým. Nebude to sice derby, ale o důležitosti tohoto utkání nebude pochyb. Případná výhra Lhoty by mohla být nejen motivací do dalších zápasů, ale také i odpoutání se od spodních příček tabulky.
Lhotecký celek se připravoval na start jarní části soutěže nejen na soustředění, ale také na tréninkovém hřišti, kde se hlavně trénovala kondice a fyzická síla. Dále také odehrála přípravná utkání. První z mnoha bylo utkání v Kutné Hoře. Tam Lhota vyhrála 2:0. Další bylo na domácí půdě s týmem z Polep. Tenkokrát výhra 3:0. Další na řadě byl celek z Choltic - výhra 2:0. Generálka byla v Červených Pečkách, tam se zakončila zimní pauza výhrou 4:2. Lhota však do zápasu nemůže počítat se zraněnou brankářskou jedničkou Lubošem Karbanem.
Lhota se nyní nachází na 10. místě s 16 body, Plaňany o dvě příčky pod nimi s mankem 7 bodů na Lhotu.
Utkání se hraje na domácím hřišti v neděli od 15:00. Hlavním rozhodčím bude Leoš Hanák, jeho asistenty bude Jaroslav Stumpf a Lukáš Novotný.


Budeme se na vás těšit!

(c)2014 Wendy