** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Lhota odváží vítězství z Býchor. Vyrovnané utkání rozhodl v druhé půli Záhora.

O důležitosti tohoto utkání nebylo pochyb, pro domácí Býchory by případná výhra byla dotažením na Plaňany. Pro Lhotu by výhra znamenala posun na 10. místo. V utkání, od kterého se čekal spíše tvrdý boj a “válka“ na hřišti, se nejdříve připomněli domácí. Slabou ránu však s klidem chytil Karban. Poté však již započal boj ve středu hřiště. Nikdo nechtěl prohrát souboj, jediný mini duel, zkazit jedinou přihrávku či udělat chybu. Nervozita byla znát, jak ze strany Býchor, tak i ze strany Lhoty. Oba týmy si uvědomovaly, že případná chyba může být rozhodující. A tak se hrálo opatrně.

Druhý poločas byl aktivnější. Jak pro Býchory, tak Lhotu byl bod málo. A tak se začalo hrát až v druhé půli. Bylo vidět, že se potkávají dva tabulkoví sousedi. Boj rozsekl až Záhora, na jeho zakončení byl, ex-lhotecký gólman v dresu Býchor, Holý, krátký a mohly následovat gólové oslavy. Po tomto gólu začalo být na hřišti trochu horko (není myšleno slunečné počasí). Hra se kouskovala častými fauly a jinými přerušeními, dále také střídáními. Na konci utkání viděl střelec Záhora druhou žlutou kartu a musel do kabin. Jeho mužstva však utkání zvládlo a připsalo si tak veledůležité body do tabulky.

Sestava:

Karban – Mikeš, Klička (K), Švanda – Robovský, Záhora, Vlasák (84.), Dvořák, Kubíček – Krupka (72.), Martínek (26.)
Na lavičce:
Rozumný (26.), Černý (72.) a Čáslavský (84.)

ŽK: Jehlička (39.), Vaňkát (72.), Chadraba (80.) – Záhora (68. + 90.), Rozumný (89.)
ČK: Záhora (90.)
Rozhodčí: Václav Procházka – Jakub Mansour, Jakub Kocman
Počet diváků: 130

Děkujeme soupeři za duel a držíme mu palce v dalších zápasech!

Lhota se tak touto výhrou posunula na 10. místo. Na kontě má šestnáct bodů. V prvním jarním utkání by se měla utkat na domácím hřišti s Plaňanami na konci března. O všem Vás budeme zavčasu informovat.

Děkujeme za podporu v tomto roce. Děkujeme hráčům, funkcionářům a také fanouškům, kteří náš lhotecký fotbal vždy podporovali. Přejeme krásné svátky, hodně zdraví a budeme se na Vás těšit na konci března!

(c)2014 Wendy