** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Lhotu čeká o víkendu důležité utkání v Býchorech. Geograficky dělí oba tábory od sebe cca 5 km. Bodově je to však rozdíl sedmi bodů. Zvládne A-tým vyhrát a navýšit bodový polštář na deset bodů?

Býchory, které minulý týden vyhráli v Plaňanech, se drží na předposlední pozici v tabulce. Na záda jim však dýchá Sadská, která má o bod méně než právě nedělní soupeř Lhoty. Geografický soused má na svém kontě pouze dvě výhry. Jednu právě v již zmiňovaných Plaňanech, kdy rozhodl v 86. minutě Chadraba gólem na 2:1. A druhou si odvezli ze hřiště v Sadské po výhře 2:0. Ohledně statistik – býchorská obrana je druhá nejhorší v soutěži. Inkasovala čtyřiačtyřicet branek. Útok na tom není o moc lépe. 23 gólů, takový je počet vstřelených branek. Je to třetí nejhorší ofenziva v soutěži. Druhou nejhorší má Lhota (20 gólů) a této statistice “vévodí“ Sadská (16 branek). Kapitánem mužstva je zkušený Petr Chlumský, nejlepším střelcem týmu je Aleš Jehlička se čtyřmi góly.

Lhota se nachází 11. místě s celkem třinácti body. V případě nedělní výhry se může posunout až na devátou pozici. Pod jedenáctou příčku klesnout nemůže. Kdyby Plaňany překvapily v Pátku, tak na Lhotu ztrácí pořád jeden bod.

Utkání se hraje v Býchorech v nedělní (12. listopadu) odpoledne. Výkop je ve 14:00. Budeme se na Vás těšit!


(c)2014 Wendy