** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Lhotečtí dorostenci odjížděli z Radošovic bez bodů. Rozhodl hattrickem Pračka.

Dorostenci chtěli odčinit domácí prohru. Do utkání vstoupili dobře, vytvořili si tlak. Ale stejně jako minulý zápas nedávali šance, narozdíl soupeř využil svou první. Ve 12. minutě otevřel skóre David Brňák. Pro Lhotu bylo vedení Radošovic nezasloužené, ale nepřestali hrát a to přineslo ovoce. Vytvořili si dvě velké šance, avšak obě zlikvidoval gólman domácích. Opět ale platilo fotbalové pravidlo, nedáš – dostaneš. První zásah Pračky přišel těsně před poločasem – 2:0. Za takového stavu i skončilo první dějství.

Druhý poločas nezačal pro Lhotu vůbec dobře. V 50. minutě si převzal Pračka do středu hřiště a navýšil na 3:0. To srazilo Lhotu na kolena. Radošovicím to dodalo sebevědomí. I možná díky tomu se o pár minut později mohl radovat ze svého třetího gólu Pračka. Na to Lhota odpověděla rychle. Po minutě od třetí branky Pračka napřáhl Dohanič a nedal gólmanovi šanci – 1:4. Zbývající čas se utkání pouze dohrávalo.


Sestava:
Hála (K) – Karban, Rezler, Topinka – Hanes, Záhora, Louman, Věříš, J. Hofierka – Senohrábek, Vávra
Na lavičce:
Janáček, Zmátlo, Dohanič, M. Hofierka a Bourek

ŽK: Machota (71.) – Rezler (41.), Věříš (70.)
Rozhodčí: Václav Petýrek
Počet diváků: 25

Ohlasy vedoucího mužstva Lubomíra Fejta staršího:
,,Hráče bych chtěl pochválit za dnešní výkon, tím myslím, že to za stavu 4:0 nezabalili a alespoň jsme se zapsali do statistik. Věřím, že v dalším zápase budeme šťastnější. Pokud budeme pořád tvrdě pracovat na tréninku, tak nepochybuji o tom, že by se výsledek nedostavil“.

Příští utkání čeká dorost derby. Přijede Velký Osek. Přijďte podpořit náš dorost v neděli 29. října v 10:00. Budou Vás potřebovat!

(c)2014 Wendy