** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Víkend otevře sobotní utkání A-mužstva v Paběnicích. Dále se diváci mohou těšit na nedělního soupeře dorostu – Velim. Venkovní zápas B-týmu naopak uzavře první dubnový víkend.


6. 4. 2024 – sobota 12:30 – TJ Sokol Paběnice vs. A-tým
Souboj dvou týmů, které nezažili pocit vítězství v novém roce. I tak by se dal nazvat střet těchto celků. Paběnice, které se utkali s Pátkem a o týden později zajížděli do Plaňan, si nepřipsali ani bod v probíhající druhé půlce sezóny. S Pátkem prohráli 2:6, kdy již o poločase prohrávali 1:4, a minulý víkend si odvezli z Plaňan porážku 2:4. Nejlepším střelcem paběnického mužstva je J. Špičák, kterému se povedlo vstřelit 11 gólů. I díky Špičákovi se mohou pyšnit třetím nejgólovějším útokem v soutěži. Statistika obdržených gólů je statistika, která příznivcům Paběnic nevykouzlí úsměv na tváři. Za záda gólmana Výborného propadlo 54 branek – třetí nejhorší v soutěži. Jedno se však Paběnicím musí nechat, v jejich utkání padá hodně gólů.
Lhota se v posledním utkání předvedla na hřišti v Rožďalovicích, kde prohrála 1:3, a tak také stále čeká na první jarní body.
Poslední vzájemný zápas dopadl lépe pro Paběnice. Na hřišti ve Lhotě se jim podařilo zvítězit 3:2.
Rozhodčím bude J. Němeček, na čarách mu budou asistovat A. Suchý a M. Kurka.


7. 4. 2024 – neděle 10:00 – Dorost vs. FC Velim
- Lhota: 13. místo – 7 bodů
- FC Velim: 3. místo – 32 bodů
- Rozhodčí: M. Lahoda


7. 4. 2024 – neděle 16:30 – Štítarský SK B vs. B-tým
Duel dvou týmu z opačných pólů tabulky. Štítary jsou na posledním místě se ztrátou dvou bodů na předposlední B-tým Krakovan. V prvním zápase jarní fáze soutěže se utkali s Veletovem, kdy padli 1:3. O týden později se opět utkali v domácím prostředí a dokázali vyzrát na Starý Kolín. Ve Štítarském údolí bylo k vidění vítězství domácích 3:2. V posledním zápase vyjížděli do Velkého Oseku se utkat s místní rezervou. Tento match dopadl lépe pro velkoosecký tým – vyhráli 2:0.
Lhotecká rezerva naopak se tyčí na 4. místě. V posledním utkání zvítězili na hřišti Krakovan. O výhře 4:3 rozhodl T. Rozumný střelou brankáři mezi nohy.
Poslední vzájemný zápas vyzněl lépe pro Lhotu – zvítězila 7:0.
Rozhodčím bude P. Škopek a delegátem V. Mádle.


Těšíme se na vás!

(c)2014 Wendy